Remi

Stichting

Verhuishond

Warffum

9 jaar

Reu

Klein (tot 35 cm)

27-11-2021

Poland


Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

Remi is een klein reutje van ongeveer 8 kilo, 9 jaar oud, heel aanhankelijk en een enorm knuffeldier. Hij zou het liefst de hele dag geaaid worden. In huis is hij vrolijk en blij en speelt graag. Hij luistert goed en sloopt niets.

Remi is een lief en makkelijk hondje waar je geen omkijken naar hebt tenzij de knop om gaat.
Remi raakt nog snel overprikkelt door alles wat op hem afkomt. Met name de aanwezigheid van katten is een reden om erg overstuur te raken. Dit is de reden waardoor een eerdere adoptie is misgegaan. Met veel verdriet werd er afstand gedaan.

Remi woonde eerst in de stad in een drukke wijk met veel verkeer , mensen en andere honden. Dit blijkt te veel te zijn, hij is dan erg angstig. Remi is een hondje met een rugzakje uit Polen. Remi zal nog veel tijd nodig hebben om te kunnen omschakelen van zijn leven in Polen naar het leven in Nederland. Er komt teveel op hem af en hij lijkt het buiten op straat allemaal niet te kunnen bevatten en heeft daardoor veel stress.

Dit kan zich uiten in angstagressie waardoor hij de neiging heeft uit te vallen tegen grote auto’s, fietsers en andere honden. Op het moment dat hij rustig buiten heeft gelopen in de velden of stille paadjes gaat dit echter veel beter en vergeet hij zelfs te blaffen. Wanneer hij gestresst is, is alles eng en onzeker en gaat hij blaffen.
Remi is een hondje dat gebaat is bij een zeer rustig huis ergens buiten (hij woont nu tijdelijk in een klein dorpje in Groningen wat redelijk goed gaat), zonder veel indrukken, andere dieren en vermoedelijk ook geen jonge kinderen. Hij zal veel regelmaat in zijn dag moeten hebben, lekker kunnen spelen met zijn knuffeltjes, lekker wandelen en vooral heel veel knuffeltjes, liefde en een rustig huisje.

Het is echt een schat van een hondje, maar vindt het door al zijn stress erg moeilijk om te delen, dus misschien moet dit ook niet meer op zijn leeftijd. Hij is nu, na een week bij zijn nieuwe opvangfamilie, al rustiger dan de week ervoor, vooral door dat iedere dag hetzelfde en rustig is, maar het contact met de andere hond blijft stroef gaan.
Wie geeft deze lieverd een rustig plekje, met duidelijkheid zonder boosheid, veel knuffels en mag zijn roze poezenmandje met hem mee?

Remi is te bezoeken in Warffum

Over de hond Remi

Mix
€150-€275
Stichting

Algemene info

Reu
Ja
Kortharig
Klein (tot 35 cm)

Thuissituatie

Kan niet met kinderen
Nee
Onbekend
Ja, een paar uurtjes
Nee
Ja, noodzakelijk

Karakter

Gemiddeld
Ja
Ja
Ja
Nee
Ja
Ja

Feiten

Ja
Ja
Ja
Nee
Nee
Nee
Ja
Ja

Toelichting

Remi komt uit een Pools asiel, de adoptiebijdrage van 275 euro dekt de gemaakte kosten. Remi is gevaccineerd tegen rabies en is gecastreerd, gechipt en heeft een Europees paspoort.
Wanneer U interesse heeft dan vragen wij U om een intakeformulier in te vullen. Hiermee kunnen wij de beste match zoeken voor Remi

Combined Shape Created with Sketch. Hond uit buitenland?
Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
Huisdierenbijsluiter

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.