*SPOED* Yoda

Oppashond – Gastgezin

Mierlo

7 jaar

10-11-2021

Spanje


Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

Ik ben Yoda, 7 jaar, afkomstig uit Spanje, waar ik mijn eerste half jaar heb doorgebracht.
Ik ben daarna geadopteerd door een familie in Nederland en heb daar mijn socialisatie kunnen doen en kennis mogen maken met de diervriendelijkheid van Nederland. Al moet ik wel zeggen dat ik mij erg hecht aan één baasje en ik vind jonge kinderen erg druk en onberekenbaar. Ik woon nu sinds een half jaar bij een lieve familie met een jong enthousiast meisje in het gezin, dit vind ik erg druk en spannend waardoor ik vaak een beetje bang ben.
Ik houd enorm van wandelen in de natuur en zwem graag in een plas. Een echte knuffelaar ben ik nooit geweest, maar ik ben wel altijd dolblij als mijn baasje weer bij mij is. Als mijn baasje van huis is, let ik altijd op het huis, maar gelukkig leer ik snel en herken ik allerlei geluiden op den duur. Verder eet ik graag vers vlees, brokken laat ik echt wel staan. En een botje om te kluiven is wel aan mij besteed. Door mijn verleden in Spanje heb ik wantrouwen naar andere honden op straat, mijn huidige baasje kan mij daar goed in begeleiden en als wij gaan samenwerken, gaat ons dat samen ook wel lukken, want ik leer erg snel. Wat ik je wel kan vertellen, is dat ik in de kern een echte lieverd ben, zeker als ik op een rustige plek zonder kinderen terecht kom, waar ik mij op mijn gemak kan voelen.

Helaas is er geen match tussen onze dochter en Yoda. We zoeken met spoed een gastgezin voor Yoda ivm het welzijn en de veiligheid van beiden, zodat er rustig en in veiligheid naar een geschikte adoptant gezocht kan worden. We vinden het erg verdrietig, maar zien helaas geen andere oplossing. In overleg kunnen we bepalen of wij actief deelnemen in het adoptieproces.

Over de hond *SPOED* Yoda

Herderkruising
bij oppas thuis

Periode

    Vanaf oktober 2021

Wensen

Ja, graag
Nee, ik zoek een vrijwilliger
Nee, niet noodzakelijk

Thuissituatie

Onbekend
Onbekend
Nee

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.