Bert

Gastgezin

Verhuiskat

Amsterdam

1 jaar

Kater

06-11-2021


Dit dier is onafscheidelijk van

Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

Bert en Ernie verblijven momenteel in een pleggezin in Amsterdam. Ze moeten samen geadopteerd worden, omdat ze broers en aan elkaar gehecht zijn
Ontmoet Bert en Ernie, het perfecte duo!
Ze hebben verschillende groottes en verschillende persoonlijkheden. Met deze broers krijg je alles waarvan je hoopt bij een kat!
De grote jongen Bert is een gigantische knuffelkont. Hij is zo blij knuffelend in je armen dat zijn gespin hem nog net niet doet verslikken.
Ernie is kleiner in zijn formaat, maar zeker niet in zijn persoonlijkheid! Deze nieuwsgierige, ondeugende jongen staat altijd klaar om te spelen. Beide katten zijn gek op geaaid worden en voeren hele gesprekken met je en kunnen op die manier ook zeker de aandacht van je vragen.
Bijkomend voordeel: ze zijn grote sterren in het vangen van muggen en vliegen! Onder hun favoriete tijdverdrijf valt onder andere: met volle focus iedere voorbijvliegende vogel bekijken, lopen over je toetsenbord om even een snelle aai mee te pakken en onderzoeken wat er in je rondliggende plastic tassen zit. Ze kunnen behoorlijk spelen met deze plastic tassen, dus je kan de gevulde maar beter buiten hun bereik houden! Ook zijn ze dol op elkaar van het hoogste kussen van de kattentoren duwen zodat ze er zelf kunnen liggen in het zonnetje, zachte knuffels zo buiten dat de vulling naar buiten komt (je herkent het nieuwste speeltje duidelijk op de foto). Er zit geen saai moment tussen met deze twee om je heen! Ze zijn rond de 7 a 8 maanden oud, gevaccineerd, gecastreerd, gechipt en ontwormt. Ze zijn alleen samen te adopteren. Ze verblijven momenteel in Amsterdam en zijn per direct beschikbaar voor adoptie. Je kan ons een bericht sturen als je geïnteresseerd bent. Adoptiekosten zijn van toepassing.

Over de kat Bert

Arabische Mau
€100-€210
Stichting

Algemene info

Ja
Kortharig
Kater

Thuissituatie

Kinderen vanaf 5 jaar
Onbekend
Onbekend
Een balkon/dakterras

Karakter

Ja
Nee
Ja
Ja

Feiten

Ja
Ja
Ja
Nee
Nee
Nee
Nee

Toelichting

Euro 210 per kat. Totaal kosten- 420 Euro

Bert is gereserveerd

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.