Toffie

Stichting

Verhuishond

Berkel en Rodenrijs

3 jaar

Reu

Klein (tot 35 cm)

23-10-2021

Spanje


Dit dier is onafscheidelijk van

Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

Jip en Toffie komen van Gran Canaria en verblijven momenteel in een opvanggezin in Berkel en Rodenrijs.

Jip en Toffie zoeken samen een baasje. Toffie en Jip zijn een poosje geleden in Nederland in opvang gekomen vanuit GC. De broertjes komen bij een hondenverzamelaar vandaan. Daar zaten ze met nog 20 hondjes op een appartement, zij hadden nog nooit hun voetjes daar buiten de deur gezet. Omdat ze altijd samen zijn en zich aan elkaar optrekken, willen we ze graag samen plaatsen.

Update vanuit het opvanggezin:
Toffie is een hondje waar je veel mee kunt bereiken mits je zijn vertrouwen hebt gewonnen. Knuffelen en lekker dicht bij je zijn daar geniet hij van en voor eten doet hij bijna alles. Wandelen gaat steeds beter aan de lijn maar hij blijft alles nog wel spannend vinden. Toffie is klaar om geadopteerd te worden maar ook bij zijn nieuwe baasje zal het vertrouwen weer opgebouwd moeten worden. Dit moet echt in zijn eigen tempo gebeuren.

Kleine Jip is een ondeugende hond die langzaam het vertrouwen in de mens weer terug begint te krijgen. Na een leven van verwaarlozing en binnen opgesloten zitten samen met je broertjes is dat al een hele grote stap in de goede richting. Jip vindt mensen nog altijd spannend, maar eigenlijk vindt hij het toch wel heerlijk om lekker met een mens te kroelen en hij vindt het dan ook geen probleem om opgetild te worden. Een baasje met wat geduld zal hem dan ook zeker zo ver krijgen. Wandelen is ook spannend voor Jip, hij zat altijd opgesloten en heeft niet van jongs af aan geleerd om aan de lijn mee te lopen. Maar eenmaal onderweg dribbelt hij lekker voor je uit. Dit kleine lieve mannetje kan met andere hondjes en kinderen boven de 12 jaar vindt hij ook prima. Geduld is bij deze kleine man van belang maar als zijn vertrouwen eenmaal gewonnen is, is hij een geweldig maatje. Jip en Toffie hebben een geschatte geboortedatum op 6 april 2018, ze wegen rond de 4 kilo en ze zijn gecastreerd, ook is hun gebit nagekeken en gereinigd. Ze zijn nog niet helemaal zindelijk, daar wordt nog aan gewerkt. Deze mooie mannetjes verlangen naar een knuffel en wat aandacht en al snel zullen ze je beste vriendje willen zijn. Zet jij je hart en deur open voor een van deze lieverds laat het ons dan graag weten en stuur een mailtje, wie weet heb jij er binnenkort twee lieve hondenvriendjes bij!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De honden komen uit situaties waar alleen zijn in huis in de meeste gevallen niet aangeleerd is. Houdt u er s.v.p. rekening mee dat elke hond in een nieuwe omgeving dit in kleine stapjes zal moeten aanleren. Neemt u hier in ieders belang dan ook voldoende tijd voor.

Over de hond Toffie

Mix
€275-€425
Stichting

Algemene info

Reu
Ja
Kortharig
Klein (tot 35 cm)

Thuissituatie

Kinderen vanaf 5 jaar
Onbekend
Ja
Ja, een paar uurtjes
Ja
Nee, niet noodzakelijk

Karakter

Gemiddeld
Ja
Ja
Nee
Ja
Ja
Nee

Feiten

Ja
Ja
Ja
Nee
Nee
Nee
Nee
Ja

Toelichting

Adoptiekosten €350,00

Hier zitten chip/paspoort/entingen/vliegreis en overige kosten in.

Combined Shape Created with Sketch. Hond uit buitenland?
Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
Huisdierenbijsluiter

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.