Spacey

Verhuiskat

Ermelo

7 maanden

Poes

25-11-2021


Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

Spacey is een hele actieve poes. Ze is bij mij binnen, maar ze heeft zo een erg jachtinstinct en wil heel graag spelen, dat het beter is als ze op een boerderij op een grote tuin of een groot afgezet gebied zou leven. Dat heeft de dierenarts mij geadviseerd. Ze kan haar energie nu niet kwijt en daarom gaat ze mij krabbelen. Ze zoekt wel aandacht. Voor mensen is ze niet bang, maar kinderen die veel herrie maken, vindt ze eng en dan verstopt ze zich in het begin, daarna gaat ze wel naar ze toe. Maar ze wil altijd spelen en dan tikt ze met haar pootje op hun arm zonder nagels, daarom zei ik geen kinderen, maar niet te jonge kinderen zou in principe kunnen, als ze maar de ruimte heeft om weg te gaan. Mijn neefje van vier die vond ze eerst eng maar nu gaat ze gewoon naar hem toe als hij niet teveel herrie maakt. Ze zoekt dus wel aandacht bij volwassenen, dan is ze niet bang. Het is een pittige schildpad poes.

Over de kat Spacey

Europees korthaar
€25-€50
Overig

Algemene info

Ja
Kortharig
Poes

Thuissituatie

Kan niet met kinderen
Onbekend
Onbekend
Een tuin is noodzakelijk

Karakter

Ja
Ja
Ja
Ja

Feiten

Ja
Ja
Ja
Nee
Nee
Nee
Nee

Toelichting

Ik wil dat Spacey happy is en als ze buiten zou zijn, want ze zit vaak bij het raam naar de vogels te loeren, dan kan ze haar energie meer kwijt en wordt ze denk een makkelijke kat. Nu krabbelt ze mij omdat ze wil spelen en haar energie niet kwijt kan. Ik speel vaak met een balletje met haar. Ik ben zelf chronisch ziek en zoek dus eigenlijk een knuffel kat, die bij mij komt liggen en alleen binnen kan zijn. Ik heb geen afgezette tuin, dus ik durf haar niet zomaar los te laten. Er wordt hier nu ook veel vuurwerk afgestoken en dat is ze hier gewend. Ik kan niet met een tuigje met haar lopen omdat ik in een rolstoel zit, dus dat wordt lastig. Ik vind het heel moeilijk als ze weg zou gaan, maar ik wil ook dat ze lekker buiten kan spelen en jagen.

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.