Tanu

Stichting

Verhuiskat

Berkhout

7 jaar

Kater

19-12-2021

Roemenië


Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

Tanu is een fantastische, speciale kat. Hij is 7 jaar oud en heeft een geweldig karakter.
Tanu is vanuit Roemenië bij mij gekomen om hier zijn forever home te vinden en al heel snel raakte ik gehecht aan hem en besloot hem te houden. De hele voorjaar en zomer ging dit fantastisch, hij genoot van in de tuin liggen, op bed slapen, spelen en spelen met de andere katten. Maar nu de katten meer binnen zijn ivm het weer en kou merk ik dat hij niet tegen de drukte kan . (Heb wisseling van opvang katten ) hij trekt zich terug en is niet happy.

Tanu is een overlever. Hij is Roemenië door een auto mobilist op straat gevonden, hij dacht dat hij dood was want hij was aangereden en bloede uit zijn hoofd en neus. Hij besloot hem aan de kant te leggen en toen hij hem had neergelegd pakte Tanu hem met zijn poten. De man schrok dat hij nog leefde en bracht hem naar de dierenarts. Daar hebben ze voor hem gevochten, hij was er heel slecht aan toe, zijn kop lag in elkaar. Maar Tanu vechten ook en knapte op, hij moest opnieuw leren eten. Nog steeds eet hij niet 100% goed. Brokjes moeten geweekt worden en daarnaast eet hij vlees van Garny. Zijn voer en water bakje moeten iets verhoogd staan, en met eten houd hij zijn koppie iets scheef waardoor hij een vieze neus krijgt. Door de klap tegen zijn kop heeft hij wat lichte neurologische aandoeningen. Ook ziet hij niet 100%

Tanu gaat niet zomaar naar iemand, ik moet er een goed gevoel bij hebben en echt weten dat het een geschikt huisje voor hem is.

Helaas is Tanu ook Fiv positief getest, dit betekent dat hij dit virus bij zich draagt en dat hij dit over zou kunnen dragen aan een andere kat, als hij die tot bloedens aan toe bijt.

Ik zoek voor Tanu een huis/appartement waar hij straks veilig naar buiten kan op een volledig afgesloten catproof balkon, teŕras, binnentuin of een volledig afgesloten catproof tuin waar hij niet uit kan klimmen via de schutting of boom. Hij mag NIET vrij op straat.
Tanu is geen kat om fulltime alleen thuislaten zitten daarvooris hij te mensgericht. Hij kan met een andere lieve kat samen en een lieve rustige hond is ook geen probleem.

Over de kat Tanu

Mix
€100-€210
Stichting

Algemene info

Ja
Kortharig
Kater

Thuissituatie

Kinderen vanaf 5 jaar
Ja
Ja
Geen voorkeur

Karakter

Ja
Nee
Ja
Ja

Feiten

Ja
Ja
Ja
Ja
Nee
Nee
Nee

Toelichting

Adoptie prijs voor Tanu is 135 euro en hiervoor is hij volledig geënt, gechipt, ontwormt, ontvlooit en hij heeft een Europees paspoort. Ook is hij gecastreerd en getest op Fiv en Felv.

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.