Le Woef

Stichting Le Woef richt zich sinds 2017 op de kansarme honden in Roemenië. Wij streven ernaar zoveel mogelijk honden een fijn ‘tweede leven’  te geven!

Wij vinden dat iedere hond een tweede kans verdient. Echter is niet iedere hond ermee gebaat om gelukkig in een Nederlands ‘’gezinsleven” te functioneren.
Om die reden proberen wij dan ook erg selectief te zijn in het maken van onze keuzes. Hiermee bedoelen wij niet dat de andere honden aan hun lot overgelaten moeten worden.

Nee, wij proberen juist de meest sociale honden te laten adopteren. Niet alleen om een sociale hond en het adoptiegezin gelukkig te maken, maar ook kunnen wij met een deel van de opbrengst de ‘’niet plaatsbare’’ honden aldaar voorzien van benodigdheden. Denk aan goede hokken, medische zorg, speelweides etc. Daarbij proberen wij het probleem structureel aan te pakken middels het financieren van castraties en sterilisaties om zo te voorkomen dat er nog meer ongewenste geboortes plaats zullen vinden. Iedere maand reizen wij zelf die kant op om deze projecten te organiseren/begeleiden en natuurlijk de goldentickets uit te delen in het asiel!

Omdat er zoveel leuke honden in Roemenië zijn, wilde wij het stigma van ‘de straathond’ om buigen naar iets heel positiefs. Wij hebben in de afgelopen jaren zoveel viervoeters een tweede kans kunnen geven en gezinnen dolgelukkig mogen maken met vele super leuke, sociale en lieve honden, dat wij niet meer spreken van een ‘straathond’, maar van een ‘Chien de la Rue’.

Je kunt de reviews alleen lezen of plaatsen als je onze supporter bent.

Word supporter
icon-arrow-left Created with Sketch.