Humans for Dogs CY - NL

Adoptie van hondjes uit Cyprus

De Nederlandse afdeling van Humans for Dogs CY, genaamd Humans for Dogs CY-NL is sinds 9 juli 2019 een officieel onderdeel van de organisatie op Cyprus in Nederland. Als Nederlandse afdeling bemiddelen wij voor Humans for Dogs CY, bij de adoptie van straathonden en andere ongewenste honden op Cyprus. Wij hebben een goede samenwerking met diverse rescue-organisaties op Cyprus. Naast Humans for Dogs CY werken wij ook samen met K9 Cyprus Rescue.


Via diverse kanalen, zoals onze website, Facebook, Marktplaats en Speurders proberen wij een goed thuis te vinden voor straathonden en ongewenste honden op Cyprus. Het dierenleed daar is groot en wij willen op deze manier helpen om dit dierenleed uit te roeien. Tenslotte verdient iedere hond een warm mandje!
Op onze website vindt je informatie over onze werkwijze en de beschikbare adoptiehonden. Wij nodigen je dan ook uit om rond te kijken op onze website. En wie weet kom je de hond van je dromen tegen!
Wanneer je een hond adopteert of opvangt krijg je te maken met de Nederlandse teamleden en vrijwilligers.
Zij nemen telefonisch contact met je op, beoordelen de intakeformulieren, doen de huisbezoeken, zij zijn aanwezig wanneer de honden aankomen op Schiphol en zij zorgen voor tips vooraf, maar ook voor nazorg als je eenmaal een hond geadopteerd hebt.
Wij hopen dat je door rond te kijken op onze website een goed beeld krijgt van de Humans for Dogs CY-NL. Mocht je toch nog vragen hebben dan nodigen wij je uit om deze te stellen via het contactformulier. Wij doen dan ons best om al je vragen zo goed en snel mogelijk te beantwoorden.
Veel plezier op onze website!

Je kunt de reviews alleen lezen of plaatsen als je onze supporter bent.

Word supporter
icon-arrow-left Created with Sketch.