All Dogs Count

Stichting All Dogs Count zet zich in voor honden in nood. Zowel honden uit Nederland als uit het buitenland krijgen via ons een tweede kans.

Wij helpen honden in het buitenland door sociale honden aan te bieden voor adoptie in Nederland en door het steunen van sterilisatieprojecten. Vaak hebben de buitenlandse honden in een dodingsstation gezeten of in het asiel. Honden die gevonden worden op straat worden gevangen door de "hondenvangers" en hiernaar toe gebracht. Veel honden overleven deze horror-asielen niet, de omstandigheden zijn vaak erbarmelijk.

De nederlandse honden hebben soms een verleden van verwaarlozing en soms zelfs ook fysieke mishandeling. Een voorbeeld hiervan zijn honden uit de broodfok, particuliere verzamelaars, maar denk hierbij ook aan honden die gratis weggegeven zijn via internet en meegenomen worden onder valse voorwenselen en verwaarloosd worden terug gevonden. Naast deze doelgroep, helpen wij ook eigenaren die hun hond (waar dan ook vandaan) herplaatsen, waarbij een asiel geen optie is. Dit kan middels herplaatsing vanuit huis.

De honden die wij bemiddelen komen dus overal vandaan, want dierenliefde kent geen grenzen.

Geen KvK nummer

Geen UBN nummer

Je kunt de reviews alleen lezen of plaatsen als je onze supporter bent.

Word supporter
icon-arrow-left Created with Sketch.