Cretan Happy Tails

Wij bemiddelen hondjes uit Griekenland die in eigen land geen kans maken op een mooi (honden)leven

Griekenland is geen land waar je als hond (of kat) ter wereld wilt komen. Helaas hebben de hondjes die wij bemiddelen, daarin geen keuze gehad. Daarom gaan wij voor ze op zoek naar een mooie match in Nederland of België.
In Griekenland verblijven onze hondjes in gastgezinnen, zodat ze alvast kennis kunnen maken met een leven als huishond. Eénmaal in Nederland wordt de opvoeding voortgezet, waarbij we gebruik maken van (onmisbare !!) gastgezinnen die met veel liefde een hondje een tijdelijk onderdak geven.
Omdat "dweilen met de kraan open" niet in onze visie past, ondersteunen we ter plaatse in Griekenland diverse sterilisatieprojecten. Niet alleen voor zwerfhonden, maar zeker ook voor honden die een eigenaar hebben. Als deze eigenaar financieel niet in staat is zijn hond te laten "helpen" bieden wij de mogelijkheid om dat - in samenwerking met lokale dierenartsen - tegen een gereduceerd tarief te laten doen.
Al onze medewerkers zijn vrijwilligers en ontvangen geen enkele financiële vergoeding. De adoptiebijdragen vloeien voor 100% terug naar het land van herkomst.

Je kunt de reviews alleen lezen of plaatsen als je onze supporter bent.

Word supporter
icon-arrow-left Created with Sketch.