Stichting SOS Dogs Nederland

SOS Dogs helpt de zwerfhonden, u helpt mee als u een hondje adopteert.

Stichting SOS Dogs Nederland ondersteunt de stichting F.P.C.C.SOS Dogs in Roemenië. Deze stichting zet zich al tientallen jaren in om de situatie voor de honden in Roemenië te verbeteren. Zij hebben inmiddels al meer dan 30.000 honden gesteriliseerd.

Wij helpen hen door voor een aantal lieve en sociale honden die opgevangen worden in het asiel van SOS Dogs in Roemenië in Nederland een baasje te zoeken.
Als u een hondje adopteert, redt u niet alleen dat hondje maar helpt u ook de zwerfhonden in het land van herkomst. Met uw adoptiebijdrage financieren we sterilisatie-projecten en ondersteunen we het asiel van SOS Dogs Roemenië.
Op onze website kun je alle honden (en katten) vinden die ter adoptie zijn, ook de honden die nog in het asiel of in een gastgezin in Roemenië zijn. Voor de dieren die al in Nederland zijn, proberen wij via Verhuisdieren.nl een baasje te vinden.
Misschien ziet u een snoetje waar u verliefd op wordt en denkt u erover om te adopteren. Wij ontvangen dan graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Wij vertellen u graag meer over de achtergrond en wat u kunt verwachten als u een buitenlandertje adopteert.
Op onze website vindt u meer informatie over adoptie en de adoptievoorwaarden.
Ook leest u op onze website meer over de zwerfhondenproblematiek, de situatie in Roemenië en het asiel van SOS Dogs in Roemenië.

KvK nummer 67626092

UBN nummer 6563826

Je kunt de reviews alleen lezen of plaatsen als je onze supporter bent.

Word supporter
icon-arrow-left Created with Sketch.