Mission Pawssible

"Mission Pawssible" is een stichting gewijd aan het helpen van dieren in crisis situaties en landen, met de nadruk op Noord Africa en de Balkan.

“Mission Pawssible” is een non-profit organisatie toegewijd aan het helpen van zwerfdieren in crisis situaties, wij houden ons vooral bezig in Noord Afrika en de Balkan (Tunesië , Bosnië, Servië). In deze landen is er een enorme populatie zwerfdieren en bijna geen opvanglocaties of hulporganisaties. De mogelijkheden om zieke dieren te helpen zijn zeer schaars en er zijn grote cultuur barrières om te overwinnen. Veel dieren leven en sterven in vreselijke omstandigheden op de straat. In Tunesië worden straathonden gezien als onrein en ze worden systematisch neergeschoten door de gemeentelijke politie tijdens afschuwelijke georganiseerde doodcampagnes.
“Mission Pawssible” is 9 jaar geleden gestart in Tunesië als een privé initiatief en geleidelijk uitgegroeid tot een succesvol project met meer dan 900 adopties over de afgelopen 9 jaar door heel Europa heen. Onze projecten omvatten: opvang, adoptie, sterilisatie en castratie, voorlichting over sterilisatie en castratie, verantwoord dierenbezit en respect voor dieren. Vanaf juli 2016 zijn we een officieel geregistreerde stichting in Nederland.
Waarom “ Mission Pawssible”? Bijna de helft van onze dieren zijn dieren met een beperking en/of handicap (bijvoorbeeld blind, doof, drie poten) die vaak als niet te plaatsen worden gezien. Wij redden ze, zoeken een liefdevol thuis voor ze en willen daarmee aantonen dat ook deze dieren een kans verdienen om een gelukkig en liefdevol leven te leven. We streven ernaar om de hopeloze dieren hoop te geven en het onmogelijke mogelijk te maken ofwel “Making the impossible pawssible”.
Onze lijst met supporters neemt dagelijks toe en we proberen hulp te krijgen van over de hele wereld om dit initiatief te promoten en zoveel mogelijk dieren te redden.
We zijn een vrijwilligersorganisatie en krijgen geen enkele vorm van subsidie van de overheid, we draaien volledig op donaties.

Geen KvK nummer

Geen UBN nummer

Je kunt de reviews alleen lezen of plaatsen als je onze supporter bent.

Word supporter
icon-arrow-left Created with Sketch.