Help een Hond

Stichting Help een Hond zoekt een fijn thuis voor prachtige tweede kans honden

Adoptie van een Roemeense straathond in nood is een bijzondere gebeurtenis. De hond krijgt een kans op een beter leven. De adoptiehond is als nieuw gezinslid van harte welkom. Maar waar is het begin in jullie zoektocht naar een nieuw gezinslid? Stichting Help een Hond is een organisatie die straathonden vanuit Roemenië ter adoptie of voor opvang koppelt aan adoptanten of opvanggezinnen, meer informatie over onze stichting leest u op onze website. Alle honden verdienen tenslotte een gouden mandje, een forever home of een opvanggezin. Een adoptiegezin waar de honden een veilig thuis kunnen hebben, een familie voor het leven. Hond zijn!

Er zijn veel straathonden op de wereld. Veel van deze straathonden leven in Roemenië. De straathonden zijn hierdoor in grote nood. De vrijwilligers wie Stichting Help een Hond op dit moment steunt zijn Alina Nicoletta uit Adjud, Roemenië en de vrijwilligers in Harghita, Roemenië.

De shelter in Adjud
Alina beheert een betrouwbaar asiel met een aantal honden. Veel van deze straathonden zijn al sinds het begin van de shelter in 2014 bij Alina in opvang. Dagelijks helpt Alina honden in nood op straat, brengt ze de straathonden in veiligheid en helpt ze de burgers met het steriliseren van de honden en katten in de stad. Stichting Help een Hond heeft al een lange tijd zeer goed en veel contact met Alina. Het is een hardwerkende vrouw met haar hart op de juiste plek, ze runt het asiel helemaal alleen en zonder hulp.

De shelter in Odorheiu Secuiesc, Harghita
Een andere plek in Roemenië die veel hondenleed kent is Odorheiu Secuiesc in de streek Harghita. Eén van de armste regio’s van Roemenië, met veel dierenleed. Stichting Help een Hond wil verandering brengen in Harghita door middel van het betalen van sterilisaties, het zoeken naar een forever home voor de super leuke en lieve honden in Harghita en het ondersteunen van de vrijwilligsters in deze omgeving.

Hoe helpen we?
De vrijwilligers in Adjud en Harghita en de honden krijg...

Je kunt de reviews alleen lezen of plaatsen als je onze supporter bent.

Word supporter
icon-arrow-left Created with Sketch.