Stichting Hobodogs

Stichting Hobodogs zet zich in voor de straathonden in Andalusië o.a. door het regelen van adopties naar Nederland en België

Wij zijn 3 vriendinnen die al enkele jaren meedraaien in de wereld van het redden en plaatsen van honden. Onze stichting komt op voor honden die een triest en vaak gruwelijk bestaan hebben gehad. We werken samen met enkele shelters, een dodingsstation en particulieren in Zuid-Spanje waar vrijwilligers zich elke dag inzetten om honden te redden. De omstandigheden zijn daar zwaar en we willen hen graag bijstaan door honden te plaatsen in Nederland en in de grensgebieden. We bieden ze (financiële) steun.
Op onze website en Facebookpagina vindt u honden die allemaal wachten op een eigen, veilige plek. We doen ons best om zoveel mogelijk informatie over de honden te verzamelen met als doel een goede match tussen hond en adoptiegezin. We geven nazorg en zullen u bij al uw vragen bijstaan. We hebben voor adoptanten een besloten Facebookgroep (Adopted Hobodogs!) waarop u al uw ervaringen kunt delen met andere adoptanten en onze vrijwilligers.

Je kunt de reviews alleen lezen of plaatsen als je onze supporter bent.

Word supporter
icon-arrow-left Created with Sketch.