Hulp Doet Leven

Onze naam zegt het al "Hulp doet leven" Wij zijn een organisatie die zich inzet voor honden en katten uit binnen en buitenland.

Hulp Doet Leven is een kleine organisatie die honden en katten opvangt in binnen en buitenland ( Roemenië ) en een thuis voor ze zoekt in Nederland en België .

Tevens zetten wij ons in voor sterilisatie projecten in Roemenië.


Op onze pagina vind u de honden en katten die een thuis zoeken, ze zitten allemaal al in Nederland in onze gastgezinnen. De honden en katten worden in onze gastgezinnen verder gesocialiseerd en beginnen we alvast aan de eerste opvoeding zoals aan de riem lopen en zindelijkheidstraining. Dat wilt natuurlijk niet zeggen dat het kant en klare hondjes zijn, ze moeten allemaal nog enorm veel leren.


De honden en katten worden voordat ze op transport mogen naar Nederland eerst volledig gevaccineerd, ook tegen rabiës. Tevens worden ze ontwormd en ontvlooid. Hiernaast krijgen ze een chip en Europees paspoort met gezondheidsverklaring, en worden ze nagekeken door een dierenarts.


Pups en kittens mogen vanaf hun 4e levensmaand vervoerd worden naar Nederland. Dit heeft te maken met het gegeven dat een hond pas na 21 dagen na rabiësvaccinatie getransporteerd mag worden, en de rabiësvaccinatie mag pas worden gegeven na hun 3e levensmaand.

Wij vangen ook honden ( pups en volwassen ) op die worden afgestaan door een commerciële fokker. Voor deze honden zoeken wij dan een gouden mandje waar ze dan eindelijk echt hond mogen zijn en mogen genieten van liefde.
Bij elke advertentie zal het duidelijk staan aangegeven waar de honden vandaan komen binnen of buitenland. Deze honden worden allemaal direct nagekeken door onze eigen dierenarts, ze zullen dan een chip, boekje, enting, ontworming en vlooiendruppels krijgen.


Note van Verhuisdieren:
Verhuisdieren heeft als prioriteit het herplaatsen van tweedekans-huisdieren. Fokkers mogen hun honden/katten niet aanbieden via ons platform. Daarentegen willen wij afgekeurde raspups/kittens (wegens een fysieke afwijking) of fokhonden/katten die met pensioen gaan wél een kans bieden op een goude...

Je kunt de reviews alleen lezen of plaatsen als je onze supporter bent.

Word supporter
icon-arrow-left Created with Sketch.