Stichting Hondjes Arca

Stichting hondjes Arca bemiddelt bij de adoptie van honden en katten uit het asiel "Protectora Arca International" in Aldover, Spanje.

Stichting hondjes Arca is in februari 2018 opgericht en stelt zich ten doel het asiel Protectora Arca International te ondersteunen. Zij doet dit door de honden en katten van dit asiel te bemiddelen voor adoptie in Nederland en Belgiƫ. Middels een interesseformulier en een huisbezoek wordt vooraf beoordeeld of de hond/kat in de juiste omstandigheden en bij het juiste adoptiegezin geplaatst kan worden. Bij problemen kan de adoptant ten alle tijden contact opnemen met de stichting. Daarnaast worden ook tijdelijke opvanggezinnen in Nederland gezocht voor honden die van daaruit makkelijker geadopteerd kunnen worden. De wijze waarop dit alles gebeurt voldoet aan de eisen die de Dierenbescherming stelt aan de plaatsing van buitenlandse honden in Nederland.

Daarnaast zet de stichting zich in voor het verbeteren van de leefomstandigheden van de honden en katten in het asiel, het betalen van noodzakelijke medische kosten, het uitvoeren van castratieprojecten en het sparen voor onderhoud (en op termijn vervanging) van de bus waarmee de transporten worden gereden.

Alle medewerkers van hondjes Arca zijn vrijwilligers en ontvangen geen loon of andere financiƫle uitkering van de stichting of daaraan gelieerde partijen.

De stichting is aangesloten bij het Animal Foundation Platform en heeft de ANBI status.

Website: www.asiel-dieren.nl
Facebook: Stichting Hondjes Protectora Arca International
Instagram: Hondjes Arca

Je kunt de reviews alleen lezen of plaatsen als je onze supporter bent.

Word supporter
icon-arrow-left Created with Sketch.