Hani's Shelter • Stray Rescue Turkey

Kansarme straathonden en katten uit Turkije op zoek naar een warm forever-home in Nederland of België.

Wij zijn een Nederlands-Turkse familie die een aantal jaar geleden zijn begonnen met kansarme dieren opvangen. Het begon met één kat en dit werden er al snel meer dan 20. Ieder dier met een eigen verhaal, maar allemaal met minimale overlevingskans als ze op straat waren gebleven. Tegenwoordig zijn we met ongeveer 15 honden en ongeveer 30 katten uitgegroeid to een klein privé asiel. Het asiel bevindt zich in Sile, een klein stadje net buiten Istanbul. Begin 2018 zijn we begonnen met adoptieprojecten naar Nederland en België en castratieprojecten van dieren op straat.  

Alle dieren zijn bij ons gekomen met een bijzondere reden. Zij hebben allemaal hun eigen verhaal:vastgebonden achtergelaten in het bos, aangereden, ernstig ziek, puppy zonder moeder op straat etc. Wij zijn gek op al onze dieren en willen het beste voor hun. Het aantal dieren in onze opvang loopt steeds hoger op en helaas kunnen wij onszelf moeilijk over meer dan 45 dieren verdelen. We besloten om voor zoveel mogelijk dieren een liefdevol thuis te vinden waar ze alle aandacht kunnen krijgen die ze verdienen.

Adopt don’t shop. Help een kansarm dier en koop nooit van een fokker. Alleen zo kunnen we dit probleem stoppen en alle dieren op straat een warm thuis bieden.

Geen KvK nummer

Geen UBN nummer

Je kunt de reviews alleen lezen of plaatsen als je onze supporter bent.

Word supporter
icon-arrow-left Created with Sketch.