Stichting Heart 4 Botosani Strays

De stichting voor adopties vanuit Calarasi naar Nederland en België .

Waar wij voor staan.......
In september 2013 werd er door het Roemeense Hof een wet goedgekeurd die toestaat dat zwerfhonden gedood mogen worden nadat zij 2 weken in een public shelter (asiel) zijn opgevangen. Op deze manier blijft er steeds voldoende ruimte voor de opvang van andere honden. De dieren mogen ook gedood worden als er onvoldoende voedsel en medische zorg is. Het doden van de honden gebeurd op een echt afschuwelijke wijze. ...
Onze stichting heeft zich als doel gesteld om het leed van dier en mens te verminderen. We proberen dat te bereiken door het aantal zwerfdieren (honden en katten) op termijn blijvend te verminderen door ze op te vangen (ook op privélocaties ter plaatse), voor adoptie klaar te maken en vervolgens te plaatsen bij adoptanten of bij gastgezinnen.
Tevens hebben we gezamenlijke castratieprojecten met een stichting uit Duitsland. Hierbij worden niet alleen de dieren in de PS gecastreerd maar ook zij die op straat leven.
Dit kost natuurlijk ontzettend veel geld...maar gelukkig hebben we al een aantal vaste donateurs die onze dieren een warm hart toedragen. Verder genereren we geld door de verkoop van gedoneerde goederen en supportverkopen zoals bijv. kalenders. De opbrengsten hiervan komen volledig ten goede aan onze dieren.
Maar ook de adoptiebijdragen die de adoptanten betalen maken het ons financieel mogelijk om de mensen die de dieren ter plaatse helpen te ondersteunen met de aankoop van voer en het betalen van de medische verzorging , castraties en renovaties en/of verbeteringen in de ps en/of privéopvang.
Met een erkend transport vanuit Calarasi worden de dieren naar Nederland gebracht, wij zorgen ervoor dat het transport ook op de terugweg vol zit met door ons ontvangen donaties zoals voer, medicatie, operatieartikelen etc. De goederen komen dan ook zonder twijfel daar aan waar ze voor gegeven zijn en waar het nog steeds zo ontzettend hard nodig is.
Wij zijn een kleine stichting, ons bestuur bestaat uit slechts drie mens...

Geen KvK nummer

Geen UBN nummer

Je kunt de reviews alleen lezen of plaatsen als je onze supporter bent.

Word supporter
icon-arrow-left Created with Sketch.