Benthe Liem als ambassadeur voor Verhuisdieren in juni

Wat hebben we weer een spontane ambassadeur deze maand! Benthe Liem zei direct 'ja' toen wij haar vroegen en dat is niet voor niets… Ze heeft zelf een hond, Pupper, en Benthe weet als geen ander hoeveel gezelligheid je in huis haalt met een huisdier. In de maand juni gaat zij zich inzetten voor alle tweedekansdieren die een nieuw, liefdevol thuis zoeken.

Influencer Dennis van Plateringen
01-06-2021

Waar ken je Benthe Liem van?

Benthe Liem is vooral bekend als content creator. Ze is erg actief op Instagram en deelt veel over fashion, beauty en haar persoonlijke leven. Als je Benthe al volgt, heb je haar hond Pupper en andere dieren ook vast langs zien komen!

Benthe werkt samen met grote kledingmerken zoals Levi’s, Vans, H&M En Ray-Ban. Ook heeft ze haar eigen kledinglijn Butter & Hazel die zij samen heeft uitgebracht met Isidoor van Esch. Ze staan voor ‘fearless and feminine’ en ook als ambassadeur zal Benthe zonder vrees en met liefde de dieren van Verhuisdieren delen op haar Instagram account.

Benthe Liem als ambassadeur voor Verhuisdieren

We vroegen Benthe of zij ambassadeur wilde worden voor Verhuisdieren en binnen een dag hadden we een super enthousiaste reactie. Tussen al haar werk door maakt ze graag tijd vrij voor de dieren die een nieuw thuis zoeken. Benthe wil zoveel mogelijk dieren matchen in haar maand dus houd haar socials in de gaten en meehelpen door zelf dieren te delen wordt erg gewaardeerd ;-)   

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video‘s waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video‘sAbonneren