Blokje om met Caroline Tensen en hondje Puck

Vandaag, op dierendag, trappen we af met een nieuwe video-reeks, namelijk 'Een blokje om met...'. Hierin spreekt Femke mensen die een inspirerend verhaal hebben over de band met hun huisdier. De eerste editie is wel direct een heel bijzondere, namelijk met presentatrice Caroline Tensen en haar Puck.

Publiciteit Nienke Oort
04-10-2018

Puck is ruim twaalf jaar in het leven van Caroline geweest en was als haar schaduw. Waar Caroline was, was Puck. We spreken helaas in verleden tijd, want Puck is eerder dit jaar overleden op 12-jarige leeftijd. Vandaag zou ze 13 geworden zijn en dat vonden Caroline en Verhuisdieren een mooie dag om de video online te zetten.

"Puck heeft een enorm gat achtergelaten, ik mis haar elke dag", zegt Caroline. Toen begin dit jaar de opnames plaatsvonden voor 'Een blokje om met.. Caroline Tensen' was Puck al oud en Caroline maakte zich af en toe al wel zorgen. Slechts een paar weken na de opnames werd Puck zo ziek, dat Caroline afscheid van haar moest nemen. Bijzondere band

Toch wil ze graag dat de video getoond wordt, "want het schetst een mooi beeld van mijn bijzondere band met Puck." Dat was ook de reden dat Femke van Verhuisdieren op bezoek ging bij Caroline en Puck. "We wilden graag de bijzondere band tussen baasjes en hun dieren mooi in beeld brengen, om te laten zien hoe belangrijk het is om een goede match te vormen met je nieuwe huisdier. En Caroline draagt Verhuisdieren een warm hart toe, dus het was snel geregeld."

In de video straalt de liefde tussen beide er van af. Wat is er zo bijzonder aan Puck, vraagt Femke: "Puck voelt verdriet. Dan kruipt ze echt bij me, heel bijzonder! Ze is zo trouw; me and my shadow." En waarom is een hond zo leuk? "Een hond is onvoorwaardelijk. Wij zijn altijd samen!"

Caroline en Puck waren de perfecte match. Zoek jij jouw perfecte match; Verhuisdieren helpt je jouw perfecte maatje te vinden. 

 

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.