Gratis magazine over De Buitenlandse Hond

Via Verhuisdieren vinden heel veel honden uit het buitenland een fijne baas. Daar zijn we trots op! Toch merken wij en de stichtingen die de dieren herplaatsen dat veel nieuwe eigenaren tegen bepaald (probleem-)gedrag aanlopen waar zij niet op hadden gerekend. Vervelend voor de baas, maar ook zeker voor de hond.

 

Nieuws Van onze redactie
06-04-2021

Daarom heeft Verhuisdieren een magazine gemaakt, dat gratis te downloaden is: De Buitenlandse Hond. In dit 76 pagina's (!) tellende magazine worden de meest voorkomende problemen benoemd en zijn ze voorzien van de beste tips van een groep gedragsdeskundigen die gespecialiseerd is in buitenlandse honden óf honden met angsten. Want ook als je hond niet uit het buitenland komt, kun je veel aan dit magazine hebben!

Download nu het magazine

Wist je dat...
- 75% van de honden uit het buitenland angstig gedrag vertoont?
- ze vaak angst hebben voor vreemde mensen, andere honden, auto's, harde geluiden en alleen-zijn?
- al deze issues in De Buitenlandse Hond aan bod komen, er tips gedeeld worden en er mooie ervaringsverhalen in staan?

Cadeau van Verhuisdieren

Het is een cadeau van Verhuisdieren en Buitenlandse Hond InZicht - de partij waarmee we dit magazine hebben gemaakt - voor alle honden en hun baasjes. We hopen met dit magazine dat de baasjes beter gaan begrijpen waarom honden bepaald gedrag vertonen en wat zij kunnen doen om hun hond te steunen, zodat het ongewenste gedrag ook af gaat nemen. 

Naast tips over hoe je om kunt gaan met bepaald gedrag, staan er ook fijne leesverhalen in van ervaringsdeskundigen, achtergrondartikelen en natuurlijk een mooie succesmatch. 

Je kunt het magazine via de knop hieronder gratis downloaden. Wil je liever een gedrukt exemplaar, dan kun je dat aanvragen nádat je de online versie hebt gedownload. Hiervoor worden alleen de verzendkosten in rekening gebracht. Zo kun je het magazine aan iemand cadeau doen!

 Download nu het magazine

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.