Michael Pilarczyk is maandambassadeur in juni voor Verhuisdieren

Toen wij Michael als ambassadeur vroegen, was hij direct enthousiast. Samen met z’n vriendin en zakenpartner Cindy Koeman woont hij tegenwoordig in een boerderij op een Spaans eiland. Een fantastische plek waar ook hun twee honden Luis en Mooji heerlijk de ruimte hebben. En zo’n fijn thuis, in welke hoedanigheid dan ook, gunt hij ook alle dieren op Verhuisdieren.nl.

Influencer Dennis van Plateringen
01-06-2022

Waar ken je Michael Pilarczyk mogelijk van?

Michael is bekend geworden als radio-dj voor onder andere Radio 538. Tegenwoordig ken je hem waarschijnlijk van zijn podcast of boeken en noemt zichzelf leraar in levenskunst. Hij is mindset- en mindfulness-coach, auteur en spreker op het gebied van bewustzijn, zelfontwikkeling, zingeving en spirituele groei, maar ook op het vlak van persoonlijk en zakelijk succes. Hij verkocht een half miljoen boeken over deze onderwerpen. Zijn bekendste boek is ‘Master your mindset’. Michael en Cindy zijn oprichter van de Mastermind Academy en de Meditation Moments app.

Michael als ambassadeur voor Verhuisdieren

In de maand juni gaat Michael de dieren op onze site extra in de spotlights zetten via zijn Instagram account @mistermindset. Wekelijks deelt hij dieren in de hoop dat deze lieverds nóg sneller een huisje vinden. Een erg mooie mindset en wij zijn nu al blij met zijn inzet de komende maand. Veel plezier Michael en knuffel aan Luis en Moojie!

 

 

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video‘s waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video‘sAbonneren