Succesmatch gaat over grenzen

Jocye woont in A’dam en ze twijfelde heel lang of het wel verstandig was om een kat te nemen omdat ze geen buiten heeft, alleen een klein balkon.  Een vriendin tipte haar om toch eens op Verhuisdieren.nl te kijken. Ze heeft het geweten want ze maakte een match met Pebbles uit de provincie Antwerpen.

Succesmatches Succesmatches
27-02-2011

Pebbles zocht een nieuw baasje omdat ze niet kon opschieten met de andere katten, de situatie was onhoudbaar. Voor mensen is ze wel een heel lief, aanhankelijk beestje. Naar buiten gaan deed ze ook niet graag, werd aangegeven. Het  profiel matchte helemaal met Joyce dus ze nam contact op. Joyce werd uitgenodigd om kennis te  komen maken.

Pebbles gaf Joyce heel veel troost tijdens haar ziekbed.

Joyce: ‘Daar mijn familie in Breda woont heb ik besloten er een weekend Breda van te maken inclusief een bezoekje aan Pebbles in België. Samen met mijn zusje zijn we op zoek gegaan naar de woonboederij in een klein dorp ten zuiden van Antwerpen. Daar aangekomen was Peblles meteen heel lief naar me dus ging ze meteen mee.  Terug in Amsterdam voelde ze zich eigenlijk heel snel op haar gemak in de woning. Eindelijk had ze het rijk alleen, ze wist ook meteen de kattenbak te vinden. Ze geniet zichtbaar van haar eigen domein en doet dapper naar vogels vanachter het raam maar durft toch niet het balkon op als daar vogels zitten.  Waar ik voorheen vaak als laatste naar huis ging bij een uitje, ga ik nu soms al eerder, gezellig naar de poes.

De afgelopen weken heb ik echt enorm van haar gezelschap genoten en is de band nog intiemer geworden. Ik had de Mexicaanse griep en als gevolg daarvan ook nog longonsteking. Ik heb 2 weken plat op bed gelegen. Ik voelde me beroerd, kon weinig en de verveling sloeg toe. Pebbles kwam dan gezellig tegen mijn hoofd aan liggen, of op mijn borst, lekker knorren alsof ze wilde zeggen geniet van de rust.....en dat hielp. Daar ben ik haar zo dankbaar voor.'

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze ontroerende en mooie ervaringsverhalen.

Video's