Succesmatch voor Macie en Veerle!

Hond Macie zat in het dodenasiel in Kentucky. Gelukkig werd zij gered en vond Macie een fantastische match met de familie Kilsdonk. Ze voldoen helemaal aan haar profiel. Vooral bij Veerle en Macie is het vonkje helemaal overgesprongen!

Succesmatches Succesmatches
20-02-2012

'Macie is terechtgekomen in ons gezin met volwassen kinderen, twee andere honden en twee katten. Zoals te verwachten was dat in eerste instantie wat onwennig voor haar, maar nu na bijna drie weken is ze helemaal op haar gemak.

De honden hebben haar vanaf de eerste dag geaccepteerd en ook de katten waren snel aan haar gewend. We hebben al flinke wandelingen met haar gemaakt (ook door de sneeuw) en ze heeft kennis gemaakt met het strand en de duinen waar ze lekker kan uitwaaien. Ze is nog wat onzeker wanneer er voor haar onbekenden op bezoek komen en maakt dan ook veel lawaai. Dat proberen we uiteraard een beetje binnen de perken te houden en ook dat lukt steeds beter.

Wel zal ze waaks moeten blijven omdat ze naast wandelhond voor ons ook een waakhond is. Kortom: Macie is bij ons op haar plek en wij hopen dat ze hier net zo oud en grijs zal worden als haar voorganger Toby (inmiddels 13,5 en al een beetje met pensioen).

Op de meegezonden foto zie je Macie met onze dochter Veerle op de bank. Veerle is Macie's favoriet. Macie volgt Veerle door het hele huis en verblijft ook op haar kamer wanneer ze aan het studeren is. De twee zijn dikke maatjes. Gisteren is heeft Veerle haar  voor het eerst onder de douche gezet waarna haar vacht ook geweldig glanst. Voor Veerle doet ze alles (zelfs onder de douche staan dus).