Featured

Succesmatch voor macie en veerle!

door Succesmatches – Succesmatches – 20-02-2012

Misschien herinneren jullie je het filmpje van Macie nog? De hond die Mirjam heeft gered uit het dodenasiel in Kentucy? Gelukkig heeft het filmpje zijn werk gedaan. Macie heeft uiteindelijk een fantastische match gemaakt met de familie Kilsdonk. Ze voldoen helemaal aan haar profiel. Vooral bij Veerle en Macie is het vonkje helemaal overgesprongen!

MARIANNE: Macie is terecht gekomen in ons gezin met volwassen "kinderen", 2 andere honden en 2 katten. Zoals te verwachten was dat in 1ste instantie wat onwennig voor haar maar nu na bijna 3 weken is ze helemaal op haar gemak.


Veerle & Macie

De honden hebben haar vanaf de 1ste dag geaccepteerd en ook de katten waren snel aan haar gewend. We hebben al flinke wandelingen met haar gemaakt (ook door de sneeuw) en ze heeft kennis gemaakt met het strand en de duinen waar ze lekker kan uitwaaien. Ze is nog wat onzeker wanneer er voor haar onbekenden op bezoek komen en maakt dan ook veel lawaai. Dat proberen we uiteraard een beetje binnen de perken te houden en ook dat lukt steeds beter.

Wel zal ze waaks moeten blijven omdat ze naast "wandel"- hond voor ons ook een "waak"-hond is. Kortom Macie is bij ons op haar plek en wij hopen dat ze hier net zo oud en grijs zal worden als haar voorganger Toby (inmiddels 13,5 en al een beetje met pensioen).

Op de meegezonden foto zie je Macie met onze dochter Veerle op de bank. Veerle is Macie's favoriet. Macie volgt Veerle door het hele huis en verblijft ook op haar kamer wanneer ze aan het studeren is. De twee zijn dikke maatjes. Gisteren is heeft Veerle haar  voor het eerst onder de douche gezet waarna haar vacht ook geweldig glanst. Voor Veerle doet ze alles (zelfs onder de douche staan dus).

HEB JE HET FILMPJE VAN MACIE NOG NIET GEZIEN?
[object_player:http://www.youtube.com/watch?v=kSxxN__Olg8&feature=related]

ANBI logo

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen van een ANBI stichting? Klik hier