Bioscooptip! Stray - ervaar het leven van drie straathonden

Wil jij alles weten over het leven van buitenlandse straathonden? Of misschien heb je zelf wel zo'n lieverd een mooi leven gegeven? Dan hebben we een enorm leuke bioscooptip voor je: ‘Stray’, een film van Elizabeth Lo. Op onze redactie kregen we alvast een preview en de film is vanaf 26 augustus te zien in de filmtheaters en online filmplatform Picl (geen abonnement nodig). Een aanrader als je het ons vraagt!

 

Blog Redactie Verhuisdieren
20-08-2021

Verhaal documentaire Stray

Het leven van een zwerfhond kan erg zwaar zijn, zeker als je bijvoorbeeld mishandeld wordt door een voorbijganger. Af en toe heb je geluk en vind je een overgebleven maaltijd met vlees of ren je eindeloos over het strand met andere honden.

In Stray volgt de camera Zeytin, Nazar en puppy Kartal door de straten van Istanboel. Inwoners van de Turkse hoofdstad vertellen over de dieren en de honden zijn ook te zien als zij plotseling in een demonstratie terechtkomen.

Een groep Syrische jongeren besluit voor puppy Kartal te zorgen, terwijl Zeytin en Nazar hun toevlucht zoeken bij de outcasts van de Turkse samenleving. Stray geeft je een kans om door de ogen van zwerfhonden te kijken en geeft je mooie beelden over vrijheid, solidariteit en naastenliefde.

Winactie bioscoopkaartjes Stray

Namens Cinema Delicatessen mogen we 5x twee bioscoopkaartjes verloten die je kunt gebruiken in een bioscoop bij jou in de buurt. Zie jij jzelfs al met een andere doglover genieten van deze fantastische documentaire? Neem snel een kijkje op Instagram en reageer op de winactiepost vóór 26 augustus!

Bekijk de NL trailer van Stray:

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.