Featured

Dromen komen uit door telepuzzel actie

door Femke Pasquino-de Harde – Publiciteit – 06-06-2016

Vlnr: Puzzelredacteur Herma Aarts, plaatsvervangend hoofdredacteur Marijn Jongsma, Femke Pasquino van St Verhuisdieren, Annemieke Bouman van  St Hulphond, Hien Nguyen en Rien Meppelink van Notariskantoor Loyens Loeff

Positief nieuws in de Telegraaf! De populaire TelePuzzel actie heeft de afgelopen periode maar liefst €50.000 opgehaald voor Stichting Verhuisdieren.nl.

De 51e editie van de puzzelactie duurde 13 weken. Tijdens deze periode konden puzzelaars elke zaterdag meespelen voor twee goede doelen. Stichting Hulphond en Verhuisdieren waren deze keer de gelukkigen.

Afgelopen donderdag mochten Annemieke Bouman van Stichting Hulphond en ik allebei een check in ontvangst nemen van plaatsvervangend hoofdredacteur Marijn Jongsma ter waarde van €50.000. Een onbeschrijfelijk geweldig moment wat we uiteraard feestelijk hebben gevierd met bubbels.

Het is werkelijk een geschenk uit de hemel. Met de opbrengst kunnen we aan de slag om eindelijk onze lang gewenste plannen te realiseren. Eén daarvan is het bouwen van een nieuwe website waarmee we nog veel meer mensen kunnen bereiken en daardoor meer dieren kunnen helpen.

We zijn alle puzzelaars die de afgelopen maanden hebben meegedaan enorm dankbaar en niet te vergeten De Telegraaf om Verhuisdieren te selecteren voor deze actie!

ANBI logo

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen van een ANBI stichting? Klik hier