Dromen komen uit door telepuzzel actie

Vlnr: Puzzelredacteur Herma Aarts, plaatsvervangend hoofdredacteur Marijn Jongsma, Femke Pasquino van St Verhuisdieren, Annemieke Bouman van  St Hulphond, Hien Nguyen en Rien Meppelink van Notariskantoor Loyens Loeff

Positief nieuws in de Telegraaf! De populaire TelePuzzel actie heeft de afgelopen periode maar liefst €50.000 opgehaald voor Stichting Verhuisdieren.nl.

Publiciteit Femke Pasquino-de Harde
06-06-2016

De 51e editie van de puzzelactie duurde 13 weken. Tijdens deze periode konden puzzelaars elke zaterdag meespelen voor twee goede doelen. Stichting Hulphond en Verhuisdieren waren deze keer de gelukkigen.

Afgelopen donderdag mochten Annemieke Bouman van Stichting Hulphond en ik allebei een check in ontvangst nemen van plaatsvervangend hoofdredacteur Marijn Jongsma ter waarde van €50.000. Een onbeschrijfelijk geweldig moment wat we uiteraard feestelijk hebben gevierd met bubbels.

Het is werkelijk een geschenk uit de hemel. Met de opbrengst kunnen we aan de slag om eindelijk onze lang gewenste plannen te realiseren. Eén daarvan is het bouwen van een nieuwe website waarmee we nog veel meer mensen kunnen bereiken en daardoor meer dieren kunnen helpen.

We zijn alle puzzelaars die de afgelopen maanden hebben meegedaan enorm dankbaar en niet te vergeten De Telegraaf om Verhuisdieren te selecteren voor deze actie!

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze ontroerende en mooie ervaringsverhalen.

Video's
icon-arrow-left Created with Sketch.