Nu verkrijgbaar: 'Hondjes van Goud: Ode aan de Buitenlandse Hond'

Het is eindelijk zover: ons allereerste boek is er! In 'Hondjes van Goud' staat de buitenlandse hond centraal. Een onderwerp naar ons hart, want bij Verhuisdieren helpen we veel honden uit het buitenland aan een nieuw thuis. Maar we weten ook dat veel baasjes tegen uitdagingen aanlopen, zoals probleemgedrag en angst. Met dit boek willen we ze helpen én inspireren met prachtige succesverhalen.

 

Publiciteit Redactie Verhuisdieren
03-10-2024

256 pagina's vol kennis en tips over de buitenlandse hond

Het boek telt meer dan 250 pagina's bomvol kennis en handige tips. Experts zoals Piet Hellemans, gedragsdeskundigen en ervaringsdeskundigen als Fatima Moreira de Melo en Marion Pauw delen hun inzichten. Van het moment dat je besluit een buitenlandse hond te adopteren, tot het begeleiden van je nieuwe maatje – dit boek helpt je stap voor stap.

Alles wat je wilt weten over adoptie en gedrag

Hoe werkt een adoptiecontract? Hoe socialiseer je een buitenlandse hond? Hoe leer je zijn lichaamstaal begrijpen? Hoe los je verlatingsangst op? Of leer je je hond om aan de riem te lopen? Zelfs hersenwerk om je hond mentaal te stimuleren komt aan bod. Hondjes van Goud heeft de antwoorden op al deze vragen en meer, zodat je goed voorbereid bent op het leven met je nieuwe buitenlandse hond.

Stappenplannen door de beste hondenexperts

In het boek zitten ook heel veel praktische stappenplannen, gemaakt door de beste hondenexperts van Nederland. Of je nou hulp zoekt bij verlatingsangst, uitvalgedrag of tips voor ontspannen eten en hersenwerk – je vindt het allemaal. Met het boek heb je alles in huis voor een gouden start met je buitenlandse hond.

Inspirerende succesverhalen: een happy end voor...

Elke week ontvangen we hartverwarmende succesverhalen van baasjes met hun buitenlandse hond. Een paar van deze happy ends, zoals die van hondjes Willem, Lila en Max, hebben we gebundeld in Hondjes van Goud. Deze honden hebben stuk voor stuk een indrukwekkend verhaal dat je als (toekomstig) baasje helpt om je hond beter te begrijpen. Bovendien zijn ze gewoon heel leuk om te lezen – wie houdt er nu niet van een "eind goed, al goed"?

Bestel Hondjes van Goud nu!

'Hondjes van Goud - Ode aan de Buitenlandse Hond' is nu te koop in onze webshop. Mis 'm niet en ontdek alles wat je wilt weten over de adoptie en begeleiding van een buitenlandse hond.

Naar de webshop