PetTalk - Marleen van Baal over de hond als levensveranderaar

Marleen van Baal is coach voor mens en hond en schrijfster van het boek Lieve Hond, wat doe je met me?. In deze PetTalk weet ze het publiek te raken met haar persoonlijke verhaal over de honden in haar leven en hoe deze stuk voor stuk hebben gezorgd voor een verandering in haar leven. Ze hebben haar allemaal een inzicht gegeven en daar is ook de naam van haar bedrijf vandaan gekomen HondInzicht. 

PetTalks Femke Pasquino-de Harde
03-03-2020

Behalve haar persoonlijke verhaal komen ook een aantal van de 14 andere verhalen die Marleen opschreef voor haar boek Lieve Hond.

Bekijk de volledige PetTalk in bovenstaand filmpje. En als je het leuk vindt om op de hoogte te blijven van video's van Verhuisdieren, kun je je abonneren op Verhuisdieren op YouTube! 

PetTalk is een initiatief van Verhuisdieren, waarin dierenliefhebbers een bevlogen verhaal vertellen over de band tussen mens en dier. Soms persoonlijk, soms vanuit professioneel oogpunt. De twee PetTalks van Marleen van Baal en Judith Visser waren de eerste in een reeks van nog vele die gaan volgen. 

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.