Verhuisdieren bestaat 10 jaar!

We hebben iets te vieren! Stichting Verhuisdieren bestaat vandaag precies tien jaar! Geïnsprireerd op de toenmalige opkomende datingsites zoals Parship en Relatieplanet richtte Femke Pasquino 10 jaar geleden een datingsite voor mens & dier op: verhuisdieren.nl. Het was de oplossing om asielplaatsing te voorkomen en dat is ook gebleken...

Ervaringen Nienke Oort
01-10-2019

Wat zeer kleinschalig begon, is uitgegroeid tot hét herplaatsingplatform voor honden, katten en konijnen van Nederland. En daar zijn we superblij mee, want alle ruim 300 dieren die maandelijks via Verhuisdieren een nieuw baasje vinden, is een verblijf in asiel bespaard gebleven.

Om onze verjaardag te vieren, zijn we op bezoek geweest bij een succesmatch van het eerste uur. Irma adopteerde ruim zeven jaar geleden de hondjes Kees en Koos, die toen al 10 jaar oud waren! De twee zijn allebei nog steeds bij Irma en genieten inmiddels van hun oude dag. Femke ging langs met een speciale verrassing voor de hondjes en dat viel goed in de smaak.

Taartenspecialist Jona Pasdeloup was zo lief en creatief om een speciale hondentaart te bakken die overigens ontzettend goed in de smaak viel bij Kees en Koos. Lees hier het hele recept.

Verhuisdieren bestaat 10 jaar

Femke Pasquino: "Toen ik de site begonhoopte ik natuurlijk dat het een succes zou worden. Dat dat ook gelukt is, ben ik heel dankbaar voor. Ik wilde een tegengeluid bieden aan de advertenties zoals die op Marktplaats staan. Bij ons nemen mensen die een dier zoeken de moeite een profiel aan te maken en zodat ze ook echt matchen met dieren die bij hen passen. Daardoor zijn de herplaatsingen ook vaker een succes. Dat we nu maandelijks meer dan 300 dieren op deze manier aan een baas helpen, is waanzinnig!"

NIEUW - Volg onze maandambassadeurs!

Om Verhuisdieren nog meer bekendheid te gaan geven, hebben we twaalf bekende Nederlanders en influencers bereid gevonden om een maand lang ambassadeur te worden van Verhuisdieren. Zij gaan op ludieke wijze een dier of onze stichting onder de aandacht brengen bij hun volgers. Belangeloos! Hoe lief is dat.

You Tube-ster Marije van der Made trapt oktober af. Met haar kanaal 'Dit gebeurt er als...' heeft zij meer dan 100.000 volgers en ook op instagram meer dan 320.000 volgers. Via deze kanalen gaat zij onze dieren en stichting onder de aandacht brengen en na een maand draagt zij het stokje over aan de volgende. Wie dat is, houden we natuurlijk nog even spannend.... 
 

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.