Kat Keetje is herplaatst wegens tijdgebrek

Keetje komt oorspronkelijk van Texel vandaan. Ik heb Keet vanaf 7 weken uit een nest gekozen. Ik heb haar toen gekozen op basis van haar uiterlijk, zij had een schattig vlekje op haar koppie.  

19-09-2018

Voor mijn werk moet ik vaker naar het buitenland en kan tot mijn grote spijt Keet niet meenemen. Ik was allang op zoek naar een nieuw baasje, maar kon dit helaas niet op de gewone weg binnen familie, vrienden en kennissen voor haar vinden. 

Direct verliefd

herplaatser KeetIk weet nog goed dat ik Keet op een donderdagavond had geplaatst op Verhuisdieren. Ik kreeg direct reactie van degene die Keetje nu heeft. We hebben zaterdag afgesproken en toen zijn ze (man en kind erbij) komen kijken naar Keet. Ze waren gelijk verliefd op haar! Ik ben de week erop naar hun huis gegaan om te kijken hoe en waar ze woonde en of dit te vertrouwen was.   

Omdat er meteen een hele goede klik was tussen ons en omdat het nieuwe baasje de hele week thuis was om voor haar zoontje en Keet te kunnen zorgen, heb ik voor dat gezin gekozen. Wij hebben nog heel vaak contact en ik krijg regelmatig foto’s en appjes.

Verdriet en schuldgevoel na herplaatsing

In het begin was ik best verdrietig en voelde mij schuldig, maar dit is over gegaan omdat ik heel fijn contact heb met de nieuwe baasjes van Keet. Na een paar maanden ben ik nog gaan kijken bij ze en hoe het met haar ging. Het ging en gaat echt heel goed met haar. Gelukkig!

Ik ben blij dat ik voor Verhuisdieren.nl heb gekozen en heb deze site ook aan mijn vrienden aangeraden die een kat zochten. Dat heeft ook tot een fantastisch resultaat heeft geleid. Ze hebben een hele leuke kat die helaas moest worden herplaatst i.v.m. allergie

Lees hier het verhaal van Lili die herder Quinta moest herplaatsen.

Lees hier het verhaal van Kris die kat Olli moest herplaatsen.

Lees hier het verhaal van Sandra die besloot hond Max te herplaatsen.

Lees hier het verhaal van Annamieke die haar Siamezen moest herplaatsen.

Lees hier het verhaal van Nellie die hond Daisy moest herplaatsen.

 

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.